Ευφροσύνη Σαμάνθα Κασπαριάν

Χειρουργός, Μαιευτήρας - Γυναικολόγος, MD

Είμαι η Ευφροσύνη Σαμάνθα Κασπαριάν, γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Από πολύ μικρή δήλωνα στους γονείς μου πως όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω γιατρός. Έμπνευσή μου, η μητέρα μου.

Με την πάροδο του χρόνου, η αγάπη μου για την ιατρική γινόταν ολοένα και μεγαλύτερη, και η λαχτάρα μου αυτή με οδήγησε στην ολοκλήρωση των σπουδών μου στο αγγλόφωνο τμήμα της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου, και την απόκτηση του τίτλου ειδικότητας Μαιευτικής -Γυναικολογίας από την Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα».

Τα τελευταία 13 χρόνια, διατηρώ ιδιωτικό Γυναικολογικό και Μαιευτικό Ιατρείο στο κέντρο της Αθήνας, προσφέροντας τις υπηρεσίες μου με όλη μου την αγάπη και φροντίδα σε γυναίκες όλων των ηλικιών. Συνεργάζομαι με τα μεγαλύτερα Μαιευτήρια των Αθηνών.

Η μεγάλη μου όμως ανάγκη να βοηθώ και να υποστηρίζω τις γυναίκες, με οδήγησε μαζί με τη συνεργάτιδα μου μαία Ευαγγελία Χρηστάκου στο νέο αυτό εγχείρημα, τη δημιουργία ενός σύγχρονου Ιατρείου στο νησί της Τήνου, με σκοπό τη στήριξη και την βοήθεια όλων των γυναικών.

Ευαγγελία Χρηστάκου

Μαία, MSc

Είμαι η Ευαγγελία Χρηστάκου που γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα με καταγωγή από τη Μάνη.

Από πολύ νωρίς, περίπου 7 χρονών, κατάλαβα ότι ήθελα να γίνω αυτή η γυναίκα που βοηθάει τις γυναίκες να γεννήσουν… δεν ήξερα ότι τη λένε ΜΑΙΑ.

Όταν ήρθε η περίοδος να σκεφτώ τι θέλω να σπουδάσω, είπα… ΜΑΙΑ, τότε είχα μάθει.

Η πρώτη μου επαφή με το νησί της Τήνου, ήταν τον Μάρτιο του 1996. Από τότε κάθε χρόνο είμαι εδώ, θεωρώ την Τήνο τη δεύτερη πατρίδα μου… και τώρα με το όραμα να γίνω κομμάτι του νησιού και να βρίσκομαι με τις υπηρεσίες μου, κοντά σας.

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Μαιευτικής Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στη «Διοίκηση Μονάδων Υγείας» του πανεπιστημίου CNAM Γαλλίας.

Από την αρχή της καριέρας μου, ως ελεύθερος επαγγελματίας, έχω συνεργαστεί με τους εμπειρότερους επαγγελματίες υγείας- μαίες και ιατρούς της χώρας, σε σχέση με τον φυσικό τοκετό, τον τοκετό στο σπίτι, τον φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική τομή, και με τεράστια εμπειρία στο κομμάτι της φροντίδας της νέας μητέρας και του βρέφους.

Έχω υπάρξει ομιλήτρια σε σεμινάρια και συνέδρια και συνυπεύθυνη στην οργάνωση και λειτουργία ομάδων προετοιμασίας για γονεΐκότητα του σωματείου ΕΥΤΟΚΙΑ του οποίου είμαι και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.

Είναι τιμή και τύχη να γίνομαι διαμεσολαβητής για να έρθει μια νέα ζωή στον κόσμο και στόχος και όνειρό μου είναι, η κάθε γυναίκα, η κάθε οικογένεια, να βιώνει τη φροντίδα που της αξίζει σε κάθε φάση της ζωής της!!

Έχετε απορία ή ερώτηση;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Θα είμαστε δίπλα σας.